Oud Hollandse spellen huren bij Speel-O-Theek

1 min leestijd

Hillegom – De Speel-O-Theek verhuurt tegenwoordig ook 23 handgemaakte oud Hollandse spellen, zoals de bibberspiraal, het stokvangspel en het hamertjesspel. De spellen zijn geschikt voor jong en oud en zijn ideaal voor familiefeesten, kinderpartijtjes, buurtfeesten en andere evenementen. Ook niet-leden kunnen de oud Hollandse spellen huren.

Oud Hollandse spellen

De spellen zijn al meerdere keren verhuurt bij onder andere familiefeesten en kinderpartijtjes. De eerste reacties zijn positief; vooral het stokvangspel en de bibberspiraal zijn erg gewild. De spellen zijn gemakkelijk te huren via de website van de Speel-O-Theek.

Aanbieding

Het is ook mogelijk om meerdere oud Hollandse spellen tegelijk te huren. In de maanden april tot en met juni krijgt u bij de huur van minimaal drie spellen er één spel gratis bij. Kijk voor meer informatie over de oud Hollandse spellen op de website van de Speel-O-Theek.