Zilver voor Sofie

0
474

Hillegom – De eerste officiële turnwedstrijd voor Sofie van der Linden (11), Zenjebila Zambouridis (11) en Saskia Tywoniuk (11) was een feit. Op zaterdag 6 april stonden deze meiden van Jahn Hillegom zenuwachtig in de zaal.

Alle drie deden ze het erg goed, Saskia bleef op de balk bij de koprol en Sofie turnde zo strak dat ze zelfs derde werd op dit toestel. Op de lange mat had Zenjebila nog wat last van zenuwen, waardoor ze een stukje uit haar oefening vergat. Zonde, want het was verder heel netjes.

Als laatste turnden ze op de brug, wat Sofie beter deed dan ze ooit heeft gedaan en waar alle moeilijke dingen lukte! Ze werd daar dan ook eerste. Zenjebila turnde op dit toestel heel mooi alle elementen achter elkaar door, en eindigde hier als derde. 

Het nette turnen door Sofie werd met een medaille beloond, zij mocht het zilver mee naar huis nemen! Zenjebila werd heel netjes vijfde en Saskia twintigste.

Reacties

Reacties