Hillegomse huttenbouw zoekt jongeren

1 min leestijd

Hillegom– De Hillegomse Huttenbouw is inmiddels niet meer weg te denken. Elk jaar wordt het evenement groter en groter. Ook worden er inmiddels kinderen te oud voor de huttenbouw, maar te jong om een groepje kinderen te begeleiden. Hier heeft de jonge stichting iets op gevonden.

Social Media Huttenbouw

Om de Huttenbouw onder de aandacht te brengen is social media een fantastisch medium. Als geen ander weten deze jongeren de huttenbouw in woord en beeld te brengen. De stichting heeft een commissie in het leven geroepen die, onder begeleiding van het jongerenwerk, filmpjes, interviews, vlogs, en persberichten de wereld in moet gaan sturen. Een belangrijke partner hierin is Hillegom online.

Lees ook: Huttenbouw 2018

Hillegom Online

Beide partijen hebben elkaar gevonden en kunnen elkaar versterken. Naast het meewerken aan de huttenbouw kunnen de jongeren ook doorgroeien tot bijvoorbeeld redacteur van Hillegom online. Daarnaast is Hillegom online natuurlijk het platform om alle media de wereld in te sturen. 

De commissie zal niet alleen tijdens de huttenbouw maar over het hele jaar door actief zijn. We zullen een aantal keer per jaar bij elkaar komen om dingen te bespreken en regelmatig posts, foto’s of filmpjes online te zetten.

Daarnaast krijgen de jongeren de mogelijkheid workshops en cursussen te volgen die aangeboden worden door diverse partijen. We zijn nog op zoek naar enkele jongeren die deze commissie kunnen versterken. 

Lijkt jou het leuk om hieraan mee te doen en ben jij tussen de 13 en 18 jaar? Stuur dan even een mail of bericht naar Richard: richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl, 0610704075.