°C
woensdag 24 juli 2024

Clubkampioenschappen badmintonclub Hillegom

Hillegom – De clubkampioenschappen van Badmintonclub Hillegom komen er weer aan. De clubkampioenschappen zijn van vrijdag 5 tot en met zondag 7 april 2019 in sporthal De Vosse. Meer dan 100 spelers in de leeftijd van 8 tot 62 jaar doen hier aan mee.

Er worden dat weekend bijna 300 wedstrijden gespeeld. Het einddoel om 1 van de prijzen in de wacht te slepen. Zo zijn er wedstrijden in de single, dubbel en de gemend dubbel. Voor de jeugd zijn er verschillende leeftijdsklassen. De senioren zijn verdeeld per niveau.

Lees ook: Bas Klarenbeek Nederlands kampioen patissier.

Tijden clubkampioenschap

De wedstrijden van Badmintonclub Hillegom zijn vrijdagavond van 19.00 uur tot 23.00 uur, zaterdag van 9 uur in de ochtend tot 21.00 uur en zondag vanaf 10 uur in de ochtend. Na de wedstrijden op zondag zal de prijsuitreiking rond 17.00 uur worden verricht in de kantine van sporthal.

De wedstrijden zijn voor iedereen gratis te bekijken in de sporthal De Vosse aan de Vosselaan 152, Hillegom. Kijk ook voor meer informatie op de website van Badmintonclub Hillegom (www.bchillegom.nl) of op de Facebook pagina van de badmintonclub.

Aankomende evenementen

Lees ook: