MUZIKALE TIJDREIS MET SYMPHOENIX

0
837

Het Hillegoms blazersensemble Symphoenix reist af naar Haarlem. Zij verzorgt een optreden in de kleine zaal van de Philharmonie op vrijdag 22 maart.

Al 9 jaar op het podium

Symphoenix heeft al vele concerten in en rondom Hillegom gegeven. De muzikanten vinden het vooral leuk om uitdagingen aan te gaan, muzikaal en organisatorisch. Onder leiding van dirigent en arrangeur Rob Draijer hebben zij al diverse concerten gegeven met solisten, koren, tijdens festivals en benefietconcerten. Het repertoire is zeer breed: van klassiek tot hedendaags. “De weg naar het nieuwe concert toe is een muzikale tijdreis op zich,” aldus een van de leden. “Het ontdekken van de nieuwe muziekpartijen, van niets tot iets , van enkelspel naar samenspel .  Het begeleiden van de gastzangers. Het maakt de repetities boeiend en spannend . Zo komen we op een plezierige manier aan bij het doel van deze reis: Het delen van de muziek met ons publiek.”

Muzikale Tijdreis

Muziek is van alle tijden. Het is er altijd geweest en het zal er altijd zijn. Muziek kan je raken tot in je ziel, kan uitdagen en onder de huid kruipen, tilt je op uit het leven van alle dag en neemt je mee op reis. Op deze avond komt van alles voorbij tijdens de muzikale tijdreis van Symphoenix: van Bach tot Bruno Mars, van swing tot opera. Kaarten via www.Philharmonie.nl  of via 023-5121212 ( maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur)

Aanvang concert 20.15 uur en het einde concert is om 22.15 uur. Kaarten a 15 euro, dat is inclusief een drankje en de garderobe

Reacties

Reacties