°C
donderdag 25 juli 2024

Cursus Positief leven!

Hillegom/Streek – In plaats van te kijken naar wat er niet goed is, zijn er ook positieve manieren om naar jezelf te kijken: met begrip voor je eigen menselijkheid en imperfectie, met optimisme en met aandacht voor je sterke kanten. 

Stress, piekeren, spanning en ontspanning: Hoe herken je het bij jezelf en hoe kan je er (anders) mee omgaan waardoor je veerkracht als alternatief voor “sterk zijn” kan ontwikkelen? Hoe kan je welbevinden ervaren? En hoe realiseer je je mogelijkheden en kan je omgaan met de normale stress in het leven.

Wil je weten hoe je dit kunt toepassen in jouw leven? 

In deze bijeenkomsten wordt er op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met ontspannings- en mindfulnessoefeningen, leert men wat stress is, hoe het komt dat wij piekeren en hoe je je veerkracht kunt versterken, productief kan zijn en een bijdrage kan leveren aan de samenleving. Een groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. 

Deze 5-weekse cursus vindt plaats in het Medisch Centrum Lisse, Nassaustraat 31b.

Data: donderdag 28 maart en 4, 11, 18 en 25 april van 9.30 – 11.00 uur.

Kosten: Voor deze cursus wordt een bijdrage gevraagd van € 7,50, dit is inclusief een kopje koffie/thee. 

Deze cursus is een samenwerking tussen Welzijnskompas en preventie GGZ Rivierduinen.

Voor aanmelding of meer informatie kan er contact opgenomen worden met Marti Wassenaar WelzijnsKompas Hillegom-Lisse, 0252 757100 / m.wassenaar@welzijnskompas.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: