°C
zaterdag 13 juli 2024

Hulp bij belastingaangifte

Hillegom – Waar moet je op letten bij het invullen van de belastingaangifte en welke aftrekposten zijn er allemaal? Kom naar de gratis informatiebijeenkomst.

Tips en hulp
In de informatiebijeenkomst vertellen we je over de veranderingen in wet- en regelgeving. Verder krijg je tips en kun je vragen over de belastingaangifte stellen aan expert Bas van de Reep van de Stichting Belastingwinkel Rotterdam. Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte? Meld je dan gauw aan.

Voorwaarden
Deze informatiebijeenkomst is vooral bedoeld voor mensen met een laag of minimuminkomen en geen of weinig vermogen. Ben je zelfstandige of zzp’er of heb je zeer specifieke fiscale vragen, neem dan contact op met een belastingconsulent.

Maandag 25 februari | 13:30 – 15:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Hillegom

Aankomende evenementen

Lees ook: