°C
zaterdag 13 juli 2024

HOZO organiseert Open Huizenroute

Hillegom – In het kader van de Week van Zorg en Welzijn organiseert HOZO op zaterdag 16 maart een Open Huizenroute en wandelpuzzeltocht langs Bloemswaard, Parkwijk en Maronia.

Van 11 tot en met 16 maart is het de Week van Zorg en Welzijn. Ook dit jaar laat HOZO dat niet ongemerkt voorbij gaan. 

Op zaterdag 16 maart organiseert HOZO van 11:00 uur tot 15:00 uur een Open Huizenroute. Op deze dag worden de woonzorgcentra Bloemswaard en Parkwijk én de binnentuin van woonzorgcentrum Maronia opengesteld voor publiek. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. 

Wie dat leuk vindt, kan meedoen aan een wandelpuzzeltocht door Hillegom. De route, uitgestippeld samen met de Vrienden van Oud Hillegom, leidt langs verschillende bijzondere plekjes in Hillegom en de drie woonzorgcentra van HOZO. Deelnemers aan de wandelpuzzeltocht kunnen tot 14:00 uur starten in Bloemswaard of Parkwijk. 

Op elke locatie, ook in de binnentuin van Maronia, is er een muzikaal optreden en horeca. Het slotconcert vindt tussen 14:00 uur en 15:00 uur plaats in Bloemswaard. Daarnaast worden er in Bloemswaard en Parkwijk demonstraties gegeven en is er allerlei informatie over zorg, welzijn en werken en leren bij HOZO. 

Mensen die slecht ter been zijn, kunnen een beroep doen op de HOZO-bus of de duofietsen van Fietsmaatjes. Tussen 11:00 uur en 15:00 uur pendelen deze tussen de verschillende locaties.

Aankomende evenementen

Lees ook: