°C
maandag 15 juli 2024

Gemeente steeds meer digitaal

Hillegom – Inwoners van Hillegom kunnen steeds meer producten van de gemeente digitaal aanvragen. Via de website is het mogelijk om allerlei producten en diensten vanuit elke willekeurige plek te bestellen.

“Wij krijgen steeds vaker het verzoek om meer producten en diensten via de website af te kunnen handelen. Daar hebben wij stevig op ingezet en blijven daarin ontwikkelen aldus wethouder Dienstverlening Jan van Rijn. 

Voor de inwoner die dat nodig heeft of wenst, blijft de gemeente ook persoonlijk diensten verlenen!”

Slimme formulieren

Met de komst van digitale formulieren zijn de meeste papieren formulieren overgezet naar een zogenaamd slim formulier. Dit formulier kunnen bezoekers online invullen, digitaal terugsturen naar de gemeente. Als er kosten mee gemoeid zijn, kan men via iDeal betalen. De aanvrager ontvangt een afschrift van het ingevulde formulier via e-mail. Zo kan de aanvraag vanuit elke willekeurige plek gedaan worden. De komende tijd blijft de gemeente de slimme formulieren doorontwikkelen, zodat het voor inwoners steeds gemakkelijker wordt om producten en diensten aan te vragen.

De gemeente Hillegom scoort met het beschikbaar stellen van meer slimme formulieren boven het landelijk gemiddelde.

Aankomende evenementen

Lees ook: