°C
dinsdag 23 juli 2024

The Beatles projectorkest

Hillegom –  Over een paar maanden is het 55 jaar geleden dat The Beatles hebben opgetreden in het toemalige Treslong. Om dit te herdenken wordt er 8 juni een Beatlesdag gehouden. De herkenbare muziek mag daar niet bij ontbreken. Muziekvereniging Crescendo Hillegom is gestart met een projectorkest, waarbij muzikanten kunnen aansluiten.

Het doel is het instuderen van onder andere de Beatlesnummers die ooit in Hillegom gespeeld zijn en mooie arrangementen van goed in het gehoor liggende muziek. Er wordt een beroep gedaan op muzikaal talent uit de Bollenstreek. Iedereen die een instrument bespeelt, wat past bij een harmonie, kan meedoen. Voor wie een ander instrument speelt en toch mee zou willen doen, worden de mogelijkheden bekeken en wordt er een passende partij gemaakt.

De repetities worden gehouden op maandag van 19.30 tot 21.30 uur in verenigingsgebouw De Drempel, Mgr. Van Leeuwenlaan. Vrijblijvend binnenlopen is een optie of doe direct mee! Voor meer informatie kan het contactformulier op de website worden ingevuld, er wordt dan naar wens teruggemaild of gebeld. www.crescendohillegom.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: