°C
dinsdag 16 juli 2024

10-jaar MuBo

Hillegom – Muziektheater voor de Duin- en Bollenstreek (MuBo) bestaat dit jaar 10 jaar en vierde dit jubileum afgelopen weekend voor iedereen die ooit aan een productie heeft meegewerkt. 


Gedurende de toespraak van voorzitter Ank Brouwer en regisseur en artistiek leider Hans Hollander werd o.a. duidelijk dat tijdens het negen maanden durende proces van het in elkaar zetten van een musical er een intensieve band gevormd wordt tussen de deelnemers. Hechte vriendschappen ontstaan. Bij MuBo spreken ze zelfs van de MuBo-familie. 

En de MuBo-familie blijft groeien: eerst was er een MuBo-huwelijk en zeer binnenkort wordt de eerste MuBo-baby geboren. De hechte band is ook te zien tijdens de voorstellingen. 
Het plezier van het samen maken van een mooie musical, met alle tegenslagen op de weg naar een prachtig eindresultaat, is te zien voor elke toeschouwer. 

Via deze weg wil MuBo dan ook iedereen bedanken die de afgelopen tien jaar, op welke manier dan ook, onderdeel is geweest van MuBo. Zonder hen, en onze bezoekers, hadden wij dit jubileum nu niet kunnen vieren. In Zomerzorg in Hillegom, waar het feest gevierd werd onder het genot van een hapje en een drankje, kreeg men ook een voorproefje van de eerste musicalproductie in het jubileumjaar: ‘Cyrano’. 

Deze voorstelling zal te zien zijn in de Muze in Noordwijk aan Zee op 15 en 16 maart aanstaande. Er zijn nog kaarten beschikbaar via de website van MuBo (www.stichtingmubo.nl).

Aankomende evenementen

Lees ook: