°C
woensdag 17 juli 2024

Inzamelingsactie kindertehuis Kataaketighar Nepal

Hillegom – Stephanie spijker uit Hillegom zet zich in voor kindertehuis Ketaaketighar te Nepal. Fysiotherapiepraktijk Boot en Broersen te Lisse organiseert een inzamelingsactie voor het kindertehuis. De organisatoren zijn Erik Rewijk en Mark Batenburg. Stephanie zet haar passies in om te helpen met geld inzamelen, dit doet zij onder begeleiding van haar fysiotherapeut.

Nagellakactie
Per vrijdag 1 februari word er (in februari) op de dinsdagen en vrijdagen een Nagellak actie georganiseerd in praktijk Boot en Broersen d.m.v. nagels lakken, handverzorging en verkoop van de mooie big 10 free nagellak. Behandelingen zijn mogelijk in te plannen op dinsdagen van 11.30-13.30 en vrijdagen 12.00-14.30. 

Nagels lakken voor maar liefst 5 Euro en handverzorging voor Euro 20. (Stephanie Spijker is gediplomeerde schoonheidsspecialiste) U kunt de inzamelingsactie steunen door uw nagels te laten lakken of d.m.v. handverzorging. U kunt reserveren via fysiotherapie praktijk Boot en Broersen te Lisse. Voor een reservering kunt u bellen naar 0252-421147
(zie www.bootenbroersen.com)

Heeft u vragen over de nagellak/manicure actie? mail naar stephaniespijker@gmail.com

Fotografie actie:
Vanaf 1 maart zal Stephanie Spijker haar passie fotografie in gaan zetten om geld in te gaan zamelen voor het kindertehuis. Ook hierbij bent u van harte welkom! Stephanie Spijker maakt hele mooie foto’s en alle wensen zijn bespreekbaar. Ook bedrijven zijn welkom om haar te contacten. U zult haar passie terug zien in de foto’s. Bij interesse in een fotoshoot kunt u contact opnemen via stephaniespijker@gmail.com. U kunt alles over het goede doel en acties in de gaten houden via haar fotografie website, speciaal voor het goede doel. Zie : www.stephaniespijker-fotografie.nl 

De doelen die het team met de inzamelingactie willen financieren zijn:

1. Een muur om het kindertehuis voor veiligheid van de kinderen.
2. Afbouwen van het dak van de nieuwe school
3. Waterpompen voor families in de bergen
4. Kosten voor onderdak
5. Collegegeld voor opleiding(vb verpleegkundige) 

Met alle beetjes steun kunnen zij deze doelen uiteindelijk allemaal gaan behalen. Dat zou fantastisch zijn!
Zij zijn hiervoor opzoek naar donateurs en sponsoren! 

Wilt u doneren aan dit mooie doel?
Donateurs kunnen doneren via onderstaande link: http://www.geef.nl/nl/profiel/28145/acties

Sponsoren kunnen voor meer informatie mailen naar stephaniespijker@gmail.com 

U bent per vrijdag 1 februari van harte welkom bij Stephanie Spijker in fysiotherapie praktijk Boot en Broersen om deel te nemen aan de nagellak/manicure actie. U kunt het lakken of de manicure nu al reserveren, hiermee steunt u direct dit mooie goede doel!

Aankomende evenementen

Lees ook: