3e Ondernemersontbijt op Fioretti College groot succes

1 min leestijd

Hillegom – Het was gezellig druk, op 12 december op het Fioretti College. Voor alweer de 3ekeer waren de ondernemers uit de regio uitgenodigd voor het ondernemersontbijt. Tijdens de presentatie werd duidelijk dat het Fioretti steeds nauwer samenwerkt met de ondernemers en de gemeente. De leerlingen van ‘Economie en Ondernemen’ presenteerden hun mini-ondernemingen. Er werden bedrijfsvlogs getoond die door de leerlingen van ‘Dienstverlening & Producten’ zijn gemaakt. Opmerkelijk was dat het Fioretti College de ondernemers uitdaagde om nog meer te gaan samenwerken. Het plan is om keuzevakken in leerjaar 4 af te toetsen bij de ondernemers. Welke ondernemer steekt zijn vinger op? Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Foto’s: Sam Kortekaas