Tjarda brengt kerstkaarten rond

0
582

HILLEGOM – Al jarenlang bezorgen de leden van Scouting Tjarda kerstkaarten binnen Hillegom en Beinsdorp. Dit jaar bezorgen de scouts alle kerstwensen op zaterdag 22 december. Voor deze bezorgservice wordt een bijdrage van 0,35 euro per kaart gevraagd (dat is € 7,- voor 20 kaarten in ons dorp).

Van maandag 10 tot en met vrijdag 21 december 17.00 uur kan kerstpost, met bestemming Hillegom of Beinsdorp, worden ingeleverd bij: Tabakshop Frank Evers, Mariastraat 2; The Read Shop, Hoofdstraat 85 en Plus-Supermarkt Tolenaar, Palet 4, Jumbo-Supermarkt, J.Mockkade 6.

Bij het inleveren of afhalen van de kaarten dient er contant en gepast te worden betaald. Voor een snelle afhandeling kan men de kaarten verpakken in een plastic tas met daarbij een envelop voorzien van uw naam, adres en telefoonnummer met daarin het gepaste geld.

Ook is het nog steeds mogelijk om de kaarten thuis te laten afhalen; hiervoor kunt u contact opnemen met Kerstkaartenactie Tjarda Hillegom (06-30194877) of per email via kerstkaarten@tjardahillegom.nl

Reacties

Reacties