°C
woensdag 24 juli 2024

RG Jahn valt in de prijzen

Hillegom – Zondag 9 december organiseerde de ritmische afdeling van Jahn Hillegom de 1e plaatsingswedstrijd 2e divisie Ritmisch Gymnastiek van dit seizoen. Alle verenigingen uit district Zuidwest waren vertegenwoordigd. Ook van Jahn Hillegom deed een groot aantal gymnasten mee. Voor sommige meiden was het spannend omdat het voor hen de allereerste wedstrijd was en voor anderen de eerste wedstrijd van dit seizoen. Iga Wojtysiak (8) belande met haar hoepel- en baloefening nét naast het podium op de 4e plaats. Indi Koelers (10) mocht de bronzen medaille mee naar huis nemen. Lujain Elmahdadi (13) verdiende met haar zeer mooi uitgevoerde hoepeloefening een zilveren medaille. Tot slot bewees Sanne Breij (17) dat hard werken beloond wordt, ook zij eindigde op de 2e plaats. Hoewel niet alle Jahn meiden een medaille wonnen, was en is Jahn Hillegom supertrots op ál haar gymnasten!

Aankomende evenementen

Lees ook: