Geslaagde heropening internetcafé in Plein28

0
220

Hillegom – Het internet café van Plein28 heeft met dank aan Fonds1818 nieuwe computers en recentelijk werd het nieuwe internetcafé feestelijk heropend. Er werd eerst een praatje gehouden door Luke van Putten, vrijwilliger bij de computerinloop van Plein28 en ambassadeur van SeniorWeb. Daarna werden de computers officieel onthuld voor het oog van de ruim 25 aanwezigen.

Van het internetcafé kan gratis gebruik gemaakt worden tijdens de openingstijden van Plein28 (indien de activiteiten het toelaten). Voor wie rustig wil kunnen werken achter de computers, is 12:00-14:00 uur doorgaans het meest geschikt, voornamelijk op maandag, woensdag en vrijdag.

Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Marije Pots, coördinator Plein28: m.pots@welzijnskompas.nl / 06 – 40644805. Meer informatie kijk op: www.plein28.nl.

Reacties

Reacties