Vroegboekkorting Hill-Billies 2019

Hillegom – De Hill-Billies zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de kampweek van 2019. De Hill-Billies gaan in 2019 met ongeveer 50 kinderen en zo’n 20 ervaren begeleiders van zaterdag 27 juli t/m zaterdag 3 augustus naar het Overijsselse Lemele.

De opzet van De Hill-Billies is om kinderen een leuke week te bezorgen door met leeftijdgenootjes op kamp te gaan en veel leuke en gezellige dingen te doen. Bijzondere aandacht is er voor kinderen in een achterstandssituatie. De financiële situatie thuis mag geen belemmering zijn om mee te gaan met De Hill-Billies.

De Hill-Billies kinderkampen zijn bedoeld voor alle kinderen uit de basisschoolklassen 3 tot en met 8 die wel eens een weekje met leeftijdgenoten op kamp willen. De kinderen hoeven dus nergens lid van te zijn, iedereen mag mee. Mede dankzij de inzet van vrijwilligers, sponsoring van vele Hillegomse ondernemers en giften van fondsen kunnen de kosten van de kampweken zeer laag blijven. 

Ook in 2019 krijgen de kinderen voor € 125,- per persoon een volle week lang plezier en misschien wel nieuwe vriendjes of vriendinnetjes voor het leven. Mocht dit bedrag nog een probleem zijn, dan is een betalings- of kortingsregeling mogelijk. Uitgangspunt is dat ieder kind mee moet kunnen op kamp.

We verblijven aankomend jaar in de groepsaccommodatie “Erve Aaftink”. De accommodatie heeft een moderne inrichting in een groene omgeving. Buiten zijn grote grasvelden met veel speeltoestellen en een zwembad. Deze accommodatie leent zich uitstekend voor de allerlei spelletjes, het journaal, en alle andere leuke activiteiten die staan gepland voor de kampweek. Uiteraard zullen we ook gaan zwemmen en houden we een vossenjacht.

Ieder kamp heeft ook altijd een thema. Het thema is dit jaar “Feest”, dit komt omdat we in 2019 voor de 30keer op kamp gaan, en dat verdiend groot feest! Daarnaast is er ook ruimte voor de kinderen om zich terug te trekken in bijvoorbeeld de knutselhoek, de leeshoek of de spelletjeshoek in het kampgebouw.

Ook zijn er bewust dingen niet. Zo zijn er geen (spel)computers, mobiele telefoons, internet en televisie aanwezig. Toch vervelen de kinderen zich geen moment en balen ze als ze aan het eind van de week weer naar huis moeten. Voor 2019 zijn inmiddels al heel wat inschrijvingen binnen, bent u ook geïnteresseerd schrijf uw kind dan ook in voor een week om nooit te vergeten!

Schrijft u uw kind in vóór 01 januari 2019, dan ontvangt u een vroegboekkortingvan € 15,-. Dit geldt alleen als het inschrijfformulier volledig ingevuld is ingeleverd. Voor meer informatie kunt u bellen met Mandy de Vries 06-24726882. Ook kan er een e-mail gestuurd worden naar inschrijven@hill-billies.nl. Voor meer informatie, een digitaal inschrijfformulier, filmpjes en foto’s van voorgaande jaren kunt u ook terecht op www.hill-billies.nl of op http://www.facebook.com/HillbilliesNL