°C
woensdag 24 juli 2024

Ondernemersavond met wethouders Hillegom

Hillegom – Ondernemersvereniging InitiatiefRijk Hillegom ziet het als een van haar taken om ondernemers en politiek bij elkaar te brengen. Zo werd eerder dit jaar het gemeenteraadsverkiezingsdebat georganiseerd. Op woensdag 14 november jl. gingen de 4 wethouders van Hillegom onder het motto “samen sterk” in gesprek met zo’n 40 ondernemers. Na het openingswoord door Marieke Kleiss Noordermeer (voorzitter) en een korte pitch van de vrijwillige brandweer, nam spreekstalmeester John van der Tol de aanwezigen mee in het programma van de avond. De ondernemers hadden zich verdeeld over 4 tafels, en de wethouders gingen in een carrousel langs die tafels om het gesprek aan te gaan. Na iedere ronde van zo’n 20 minuten werden per tafel kort een samenvatting gegeven en conclusies getrokken, waarna de wethouders doorschoven naar de volgende tafel. Zo waren er aan het eind van de avond heel wat gedachten uitgewisseld over o.a. onderwijs en arbeidsmarkt, de omgevingsvisie, sociale duurzaamheid en sport. Gedurende de avond was zakenradioprogramma BoBizzNizz live aanwezig om verslag te doen. De catering was deze avond in uitstekende handen van leerlingen van Fioretti College Hillegom, alwaar ook deze avond werd georganiseerd. De eerste reacties van de aanwezigen waren zeer positief, dus een vervolg is zeker niet uitgesloten.

Aankomende evenementen

Lees ook: