Speeltuin Kindervreugd vervangt blokhutten

0
263

Hillegom – Tijdens het NL Doet weekend afgelopen voorjaar zette Speeltuin Kindervreugd het speeltuingebouw opnieuw in de verf. Het was de bedoeling ook de drie blokhutten van een nieuwe laag te voorzien. Uit nadere inspectie bleek echter dat het hout van het verkoophuisje en de twee schuren op veel plekken verrot is.

Zo ontstond het plan om dit najaar nieuwe gebouwtjes te plaatsen. Omdat dit voor een speeltuinvereniging best een flinke investering is, diende zij dit plan met subsidieaanvraag in bij het Fonds Ruigrok. Met een toezegging van € 3.000,- zijn de nieuwe blokhutten inmiddels besteld.

Op 21 oktober starten de vrijwilligers met het leeghalen en slopen van de huidige gebouwtjes. De bedoeling is dat de nieuwe blokhutten voor eind van het jaar geplaatst zijn. Alle inventaris mag de speeltuin zolang stallen bij Veenman & Vink

Het nieuwe speeltuinseizoen start na Pasen 2019 met een nieuw verkoophuisje, een nieuwe schuur én een ruimer terras.

Reacties

Reacties