Cultuurcafé Hillegom

1 min leestijd

Hillegom – Woensdag 17 oktober vindt het vierde Cultuurcafé plaats. De bijeenkomst is van 20:00 – 22:00 uur bij de Stichting Cultuur Beleving Hillegom, aan de Irenelaan 16. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en er verslag van te doen.

Twee thema’s staan deze avond centraal:

  • Hoe kunnen we elkaar versterken?
  • Rond welke ideeën, activiteiten of onderwerpen zoek je versterking of samenwerking?

Cultuurcafé
Het cultuurcafé is een initiatief dat vanuit verschillende cultuuraanbieders in Hillegom in samenspraak met de Gemeente Hillegom is opgezet en dat voortkomt uit de cultuurnota.

Het is dé ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken en actief is op cultureel en kunstzinnig gebied  of de sector een warm hart toedraagt. Hier ontstaan nieuwe contacten, leren we van elkaar en ontstaan samenwerkingen.Het doel is om tot concrete plannen te komen voor gezamenlijke culturele activiteiten en nieuwe samenwerkingsvormen.

Zowel cultuurorganisaties als cultuurliefhebbers uit Hillegom zijn deze avond van harte welkom, om elkaar te ontmoeten en mee te praten.

De Bibliotheek Hillegom en de Hillegomse Muziekschool hebben voor de organisatie van het Cultuurcafé een initiërende rol.

Ideeënbrouwerij
De Ideeënbrouwerij wil meer plezier, creativiteit en verbondenheid in de samenleving brengen. Deze zelfstandige onderneming legt zich verder toe op lokale communitybuilding.