°C
dinsdag 23 juli 2024

Benefiet Learn 2 Learn

Hillegom – Drie karakteristieke Hillegomse huizen, drie huiskamerconcerten en dat alles onder het genot van een wereldwijn en een drankje, hoe klinkt dat? Als een bijzonder, cultureel zondagsuitje!

Op zondag 28 oktober 2018 organiseert Learn 2 Learn voor de 5ekeer een Benefiet-Concert. Mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren kunnen we dit jaar spreken van ons eerste jubileum! Laten we er met elkaar een Hillegomse traditie van maken. Doe je mee?

Datum:                Zondag 28 oktober 2018
Activiteit:             3 intieme huiskamerconcert, heerlijke wereldwijn en Hillegomse versnapering.
Genres:                klassiek, pop, folk, jazz
Vervoer:               Fiets, auto indien beperkt mobiel
Aanvang:              13:00 uur, verenigingsgebouw Hillegomse Harmonie Kapel
Kaartje:                 €25,-

Wat doet Learn 2 Learn?
Learn 2 Learn heeft als leidraad het bieden van educatie aan jongeren in Gambia. We zijn allemaal bekend met de vluchtelingenproblematiek. Jongeren zoeken naar een betere toekomst, omdat hun eigen land dit onvoldoende kan bieden. Learn 2 Learn draait het om, en leert door middel van educatieve projecten hoe jongeren een bestaan op kunnen bouwen in een land waar zij trots op mogen zijn, hun eigen land Gambia! Dit door het inzetten van theater, documentaires en educatieprojecten op scholen.

Hoe ziet het programma voor deze zondag 28 oktober eruit?
Er zijn 9 deelnemende huizen, onderverdeeld in drie verschillende routes. In een groep van maximaal 12 personen onder begeleiding van een vrijwilliger gaan wij op concertenjacht!
Er worden drie huizen bezocht waar talentvolle artiesten een intiem optreden verzorgen. Onder het genot van een wereldwijn, of andere non-alcoholisch drankje en Hillegomse versnappering kan het genieten beginnen.

We sluiten deze bijzonder middag af in het verenigingsgebouw van de Hillegomse Harmonie Kapel. Een toegift, ervaringen delen, nagenieten. Dit is tevens het moment waarop handgemaakte accessoires tentoongesteld worden, gemaakt door Hillegomse vrijwilliger en de jongeren uit Gambia. De bijdrage hiervan gaat uiteraard naar Learn 2 Learn.

We hopen dat we er samen een prachtige dag van kunnen maken en als dorp een bijdrage kunnen leveren aan een mooi project.

Aankomende evenementen

Lees ook: