°C
dinsdag 23 juli 2024

Daltonschool Hillegom overhandigt cheque

Hillegom – Eind vorig schooljaar heeft Daltonschool Hillegom een sponsorloop gehouden. De kinderen zijn de deuren langs geweest om geld op te halen voor het Adamas Inloophuis. Op 5 september werd de cheque overhandigd aan Annelies Osinga van het inloophuis.

De leerlingenraad van de Daltonschool mocht in het afgelopen schooljaar een goed doel kiezen voor de sponsorloop. De leerlingen hadden besloten om geld in te zamelen voor het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep. Op 27 juni hebben alle kinderen van Daltonschool Hillegom enorm hard gerend om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen.

De kinderen, en het Adamas Inloophuis, moesten even geduld hebben voor het bedrag bekend werd gemaakt. Op donderdag 5 september was het zover en kwam de hele school bij elkaar in de aula. Hier werden 1 voor 1 de getallen onthult met uiteindelijk het mooie bedrag van €3163,10! De kinderen waren uiteraard super trots op dit mooie bedrag.

Aankomende evenementen

Lees ook: