°C
dinsdag 23 juli 2024

Inwoners Hillegom jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Amsterdam – Vijftig inwoners van Hillegom uit postcodegebied 2182 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Hillegom daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 2 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners uit Hillegom zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.
 
De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners uit Hillegom is zondag 2 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.

Aankomende evenementen

Lees ook: