Fietscursus voor volwassenen

1 min leestijd

Hillegom – Op 3 september 2018 start deFietscursus voor volwassenen. De cursus is voor iedereen die niet kan fietsen of door omstandigheden een tijd niet heeft gefietst en daardoor angst heeft om weer op de fiets te stappen.

De cursus omvat 10 praktijklessen en 4 theorielessen waarna de deelnemers zich veilig in het drukke verkeer kunnen verplaatsen. De lessen worden elke maandagochtend van 9.00 tot 10.00u en met de theorielessen tot 11.15u. gegeven, m.u.v.  de schoolvakanties. Tijdens de eerste lessen wordt er in een veilige omgeving geoefend namelijk op het schoolplein van De Savioschool aan de Olympiaweg 27 in Hillegom. Na ongeveer vijf lessen kunnen de cursisten onder begeleiding de weg op.

De kosten van de cursus bedragen € 25,00. Dit geld wordt na voldoende volgen van de cursus weer terugbetaald. Ook mensen die buiten Hillegom wonen zijn van harte welkom.

Aan de voorgaande cursussen hebben vele dames en heren met veel plezier deelgenomen en zij fietsen nu vrolijk door het dorp om hun boodschappen te doen of om hun kinderen naar school te brengen.

Bent u geïnteresseerd  of wilt u informatie over deze cursus? Belt of mailt u dan naar Marian Dekker, marian@matmar.nl, 06-54755007, onder vermelding van: Naam, adres, telefoonnummer en eventueel e-mailadres