°C
dinsdag 23 juli 2024

Bezoek college en raad aan Kulturele raad

Hillegom – Vrijdag 29 juni hadden het nieuwe college van B&W en de nieuwe raad van Hillegom hun jaarlijkse uitje. Dit jaar stond dat in het teken van cultuur. Na een bezoek aan de bibliotheek belandde de groep bij de Kulturele Raad, de volksuniversiteit en het theater aan de Prinses Irenelaan in Hillegom. Daar werden de bestuurders ontvangen door voorzitter Karin Peters en bestuurslid Hans Lommerse van de Stichting Cultuurbeleving Hillegom. Met groot enthousiasme stortte men zich op de opdracht: het schilderen van een stilleven. Maar dat stilleven werd langzaam kleiner. Een kok maakte er heerlijke hapjes van, die men tijdens het schilderen geserveerd kreeg. College en raad hadden een prima culturele en culinaire middag, en gingen in vele opzichten gevuld weer op pad.
Ook zin in een leuke cursus of een mooie (kinder)theatervoorstelling? Ga naar www.scbh.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: