BC Hillegom 7 Nederlands Kampioen

0
605

Hillegom – Op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018 vonden de Nederlandse Kampioenschappen Regioteams 2018 van Badminton Nederland plaats in Zutphen. Hier is team 7 van BC Hillegom, bestaande uit Derek Bakker, Merel Heijman, Miranda Huurman, Bryan van Rijn, Sander van Wickeren en Eline Witteman, Nederlands Kampioen Regioteams geworden in de 4klasse!

Na een sterk seizoen gespeeld te hebben en na het winnen van de regiokampioenschappen, mocht BC Hillegom 7 meedoen aan de Nederlandse Kampioenschappen Regioteams om hier te strijden voor de titel ‘Nederlands Kampioen Regioteams’.

Op zaterdag 23 juni begon BC Hillegom 7 met de eerste wedstrijd tegen BC de Zwaluwen. In elke wedstrijd moesten er 5 verschillende onderdelen gespeeld worden: gemengd dubbel, heren enkel, dames enkel, heren dubbel en dames dubbel. Na een paar pittige potjes won BC Hillegom 7 uiteindelijk onder luid gejuich van het meegereisde publiek met 4-1 van BC de Zwaluwen. Daarna werd ook BC Doorn met 4-1 verslagen en van BC de Zwollenaar werd zelfs met 5-0 gewonnen.

Op zondag 24 juni vond de laatste wedstrijd plaats tegen BC Venray. BC Hillegom 7 had nog 1 punt nodig om Nederlands Kampioen Regioteams te worden. Na een spannende start won BC Hillegom 7 uiteindelijk overduidelijk met 4-1 en mag BC Hillegom 7 zich dus Nederlands Kampioen noemen.

Reacties

Reacties