°C
zaterdag 13 juli 2024

Garbagerun 2018

Hillegom – Van 2 t/m 6 juli doet team Z.O.T. wederom mee aan de Carbagerun Zomer editie! Dit is een route van ruim 4.000 KM in 5 dagen. Deze 10 jarige jubileum rit is met maar liefst 1.000 auto’s (barrels), met een dagwaarde van slechts 500 euro. Dit jaar gaat de reis door Nederland, Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Kroatië en Slovenië.

Het doel dit jaar: €1,- per gereden kilometer doneren aan “Het Huis van Tante Trees”. Dit is een vrijwilligers organisatie met een passie om er te zijn voor mensen die het nodig hebben. Door inkomsten vanuit hun kringloopwinkel aan de Meerstraat 24-26 en donaties kunnen zij jaarlijks duizenden euro’s storten in hun “Tante Trees fonds”. Via dit fonds en door slim gebruik te maken van de winkel helpen zij diverse goede doelen en particulieren die het nodig hebben. Een greep uit de goede doelen zijn o.a.: De Hill-Billies, Tjarda, Hillegomse Huttenbouw, Het Tandem Team en stichting voor het kind.

Team ZOT heeft wederom een grote groep lokale bedrijven bereid gevonden om het team te sponsoren, hiervan hebben zij inmiddels een mooie sticker op de auto geplaatst, ook staat er in Zomerzorg een donatie box waar mensen een gift kunnen doen.

Wilt u aanwezig zijn bij het vertrek? Het vertrek is op zondag 1 juli om 13:00 bij Cafe Zomerzorg.
Wilt u aanwezig zijn bij de aankomst? Ze komen op zondag 8 juli om 16:00 weer aan bij Cafe Zomerzorg.

Bij de aankomst zal ook “Het Huis van Tante Trees” aanwezig zijn. De gereden kilometers zullen daar bekend worden gemaakt en zal de cheque worden overhandig.

Meer info kunt u vinden op de facebook pagina www.facebook.com/CarbagerunTeamZOT of op de website van de organisatie www.carbagerun.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: