°C
dinsdag 23 juli 2024

Muziek van Crescendo in de Hoftuin

Hillegom – Muziekvereniging Crescendo laat zaterdag 23 juni van zich horen in de Hoftuin voor het gemeentehuis van Hillegom. Van 14.00 tot 15.30 uur wordt er onder leiding van dirigent Louis de Blieck muziek gemaakt. Er is hard gewerkt aan het samenspel van zowel de harmonie als de slagwerkgroep alsmede deze twee groepen samen. Het resultaat is een keur aan nieuwe nummers en ook prettig in het gehoor liggende al eerder uitgevoerde nummers. Crescendo hoopt met dit informele optreden veel Hillegommers te vermaken en enthousiast te maken om zelf ook muziek te maken bij deze vereniging. Er is plaats voor zowel beginnende als gevorderde muzikanten. Natuurlijk hopen we op mooi weer, bij regen is het optreden te beluisteren in verenigingsgebouw De Drempel, mgr. Van Leeuwenlaan.

Aankomende evenementen

Lees ook: