°C
dinsdag 16 juli 2024

Popkoor Hillegom in “Top of the Pops” concert

Hillegom – Op zaterdag 23 juni a.s. verzorgt het Popkoor Hillegom een concert in het teken van “Top of the Pops”. Net als in het legendarische televisieprogramma van de BBC zal  dit concert een aaneenschakeling zijn van hedendaagse popnummers, maar ook populaire nummers uit het verleden staan op de playlist.

Het concert wordt gegeven in de grote zaal van Solution en voor deze gelegenheid zal de zaal omgebouwd worden tot poptempel. Het concert begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur en Solution kunt u vinden aan de van den Endelaan 7 in Hillegom.

Voor dit concert is de voorverkoop inmiddels gestart. De kaarten voor dit ultieme avondje uit  kosten € 3,50 incl 1 consumptie.

Kaarten voor dit concert zijn te verkrijgen via de koorleden of stuur een e-mail naar popkoorhillegom@outlook.com

Geef uw naam, adres en aantal kaarten op en de kaarten worden bij u thuisbezorgd.

Wilt u meer weten over het koor, bezoek dan de website: www.jongerenkoor.com

Aankomende evenementen

Lees ook: