Hillegom Schoon 2018

1 min leestijd

Hillegom – Vier zaterdagochtenden heeft de jeugd van S.V. Hillegom meegewerkt aan de actie “HILLEGOM SCHOON 2018”. Meer dan 100 meisjes en jongens van de O10-, O11-, O12- en O13-junioren hebben aan de actie meegewerkt.

Na wat informatie te hebben gekregen van de heer Willen Schniedewind van De Meerlanden kon de schoonmaakklus beginnen. Na het uitreiken van hesjes, grijpertjes en een grote rol vuilniszakken vertrokken de groepen naar de verschillende locaties. De locaties rond SV Hillegom, Dorp, Van Nispenpark, Station, Hoftuin, wijk Elsbroek, wijk Meer en Dorp zijn schoongemaakt.

De meisjes en jongens waren vooral verbaasd over de grote hoeveelheid rommel langs de weg. De vele vuilniszakken werden langs de kant gezet en opgehaald door de heer Schniedewind. De meisjes en jongens kregen na het harde werken limonade en een lekker patatje. Hillegom zal haar straatvuil voorlopig weer kwijt zijn dankzij SV Hillegom.