°C
woensdag 24 juli 2024

AvondVierDaagse Journaal 2018

Hillegom – Het is weer tijd om de wandelschoenen aan te trekken en je voor te bereiden voor de AvondVierDaagse in Hillegom. Dit doe je uiteraard samen met het AvondVierDaagse Journaal.

Van 29 mei t/m 1 juni wordt de jaarlijkse Avond4Daagse gelopen door Hillegom. Jullie kunnen samen met klasgenoten en begeleiders 3, 5, 10 of 15 kilometer lopen. De start en finish zijn op het Henri Dunantplein.

avondvierdaagseOok jaar kan iedereen extra meeleven met de 4Daagse. Voor het eerst is er een echt Hillegoms Avond4Daagse journaal. Hierin krijg je tips, trucs en leuke weetjes over de 4 daagse.

Er komt elke dag een nieuw filmpje op www.hillegomonline.nl. Heb jij een leuk liedje of een speciaal verhaal? Stuur dit op naar redactie@hillegomonline.nl en wie weet kom jij in het Avond4Daagse Journaal!


1e aflevering


2e aflevering

Helaas was de eerste wandeldag afgelast door onweer wat verwacht werd boven Hillegom. Hoor in dit journaal hoe zo’n keuze wordt gemaakt en wat de deelnemers er van vonden. 


Selfie actie

Om een traktatie voor je hele klas te winnen, hoef je alleen maar een leuke Avondvierdaagse Selfie te maken. Loop je met je vrienden/vriendinnen of kijk je met je hele klas het journaal. Stuur deze foto op naar fotowedstrijd@hillegomonline.nl of naar de Instagram of Facebook van Hillegom Online. 

Zet hierbij: Je naam, School en klas. 

Succes!
Mede mogelijk gemaakt door: PLUS Tolenaar


3e aflevering 


4e aflevering

 


5e aflevering


Nog leuke tips voor het Avondvierdaagse journaal? Mail dan naar redactie@hillegomonline.nl. Tot volgend jaar!

 

 

 

 

 

Aankomende evenementen

Lees ook: