°C
donderdag 25 juli 2024

Inschrijving huttenbouw bijna van start

Hillegom – De verkoop van de kaarten voor de Hillegomse Huttenbouw start dit jaar op 2 juni 2018. Op deze dag kunnen geïnteresseerden in de Hoftuin van het Gemeentehuis terecht om 1 van de felbegeerde plekjes te bemachtigen. Let op! Als de kaartjes zijn uitverkocht zullen ze niet meer online worden aangeboden. Zorg dus dat u 2 juni vanaf 10 uur in de hoftuin bent! Deelname kost 25 euro.

Daarnaast kunnen de deelnemers voor een klein prijsje een paar veiligheidszooltjes van Veilige Voeten kopen. Deze ochtend zal ook een mini huttendorp in de Hoftuin verrijzen. Tot ongeveer 14.00 zullen een aantal vrijwilligers een voorbeeld hut bouwen. Meebouwen mag!

De Hillegomse Huttenbouw is dit jaar op 20, 21 en 22 augustus en zal wederom op het terrein van SDO Korfbal plaatsvinden. Drie dagen lang kunnen kinderen tussen 8 en 14 jaar in een groepje een hut bouwen en deelnemen aan allerlei leuke workshops zoals tennis, nerf en muziek. Ook blijven slapen is mogelijk op dinsdagavond (niet verplicht).  De laatste dag starten we met een heerlijk ontbijt en breken we helaas de hutten weer af en kunnen we terugkijken op drie fantastische dagen!

De huttenbouw is alleen mogelijk met de hulp van vrijwilligers. We zijn hier nog altijd naar op zoek! Iedereen vanaf 15 jaar t/m 99 jaar is van harte welkom voor bijvoorbeeld hutten helpen bouwen, eten te verzorgen, begeleiding van de workshops. Ook vrijwilligers kunnen zich op 2 juni aanmelden of langs komen om meer informatie te krijgen.

Meer informatie vindt u op: www.hillegomsehuttenbouw.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: