Wandelgroep Hillegom Station

1 min leestijd

Hillegom – Twee initiatiefrijke inwoonsters van Hillegom organiseren elke maandag-, woensdag en vrijdagavond wandeltochten van zo`n 5 kilometer door het mooie Hillegom. Wandelen is hun passie. Iedereen is welkom om mee te wandelen. Des te meer wandelaars; des te meer vreugd.

Durf mee te doen: alleenstaand, jong, oud, werkzoekende, werkende, gepensioneerd, gezelschapsmens, échte Hangkous of net in Hillegom wonend. Iedereen is welkom om mee te wandelen!

Het doel van deze wandeltocht is dat mensen die van wandelen houden, elkaar ontmoeten. Wandelen is ‘gezellig en natuurlijk ook gezond’. Ook honden mogen mee, mits aangelijnd.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Elke maandag, woensdag en vrijdag verzamelen wij om 19:15 uur bij de bushalte van het station Hillegom. Rond 20:30 uur keren wij daar weer terug. WelzijnsKompas begeleidt deze activiteit, maar de twee actieve inwoonsters zijn de spil van de wandelgroep.