Flower Bulb toernooi 2018

0
361

Hillegom – Net als het ITF toernooi voor talentvolle jeugdspelers en het ITF Seniors voor iets minder jeugdige talentvolle tennissers, valt ook ons Open Toernooi vanaf dit jaar onder de Flower Bulb vlag. Wel zo herkenbaar! Het is een hele mondvol, dus voor de zekerheid nog een keer: FLOWER BULB L.J. SPORT OPEN TOERNOOI 2018. 

Pak je agenda erbij, en noteer meteen dat van 18 tot en met 24 juni 2018 (week 25) het leukste Open Toernooi van het jaar gespeeld zal worden. Daar ben jij toch ook bij? Wij gaan er als toernooicommissie alles aan doen om er weer een mooie week van te maken, zowel qua tennis als qua gezelligheid. Volg je ons al op Facebook? Daar posten we regelmatig, dus zo blijf je up to date en weet je zeker dat je je niet per ongeluk vergeet in te schrijven. 

Sponsoring
Om ons toernooi zo succesvol mogelijk te maken, kunnen we natuurlijk niet zonder de steun van onze sponsors. We willen ondernemers in de omgeving graag de mogelijkheid bieden om tijdens het Open Toernooi bijvoorbeeld een baan te sponsoren. Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden: we hebben dit jaar een aantrekkelijk sponsorprogramma opgesteld. Ken jij nog bedrijven die mogelijk interesse hebben? We horen graag van je!

Actuele rating
Ook dit jaar wordt ons toernooi weer gespeeld op basis van actuele rating. Hierdoor speel je tegen spelers met een rating die maximaal 1 punt afwijkt van de jouwe, met als resultaat vele spannende wedstrijden. Natuurlijk staan we open voor feedback: we horen graag jouw mening over het actuele rating systeem. Bij de wedstrijdtafel zal dit jaar een stemformulier liggen, waarbij je kunt stemmen voor het actuele rating systeem, of juist voor de traditionele indeling op speelsterkte. 

We zien je graag van 18 tot en met 24 juni a.s. op ons mooie park!

Reacties

Reacties