°C
dinsdag 23 juli 2024

Gezocht voorzitter Stichting Fietsmaatjes

In Hillegom en Lisse wordt sinds enige tijd enthousiast gefietst met de duofiets. Om het project duofiets verder te laten groeien wordt er een nieuwe stichting opgericht: Stichting Fietsmaatjes Hillegom-Lisse.

WelzijnsKompas is voor deze nieuwe Stichting op zoek naar een voorzitter, op vrijwillige basis, bij voorkeur woonachtig in Hillegom.

Het nieuwe bestuur wordt intensief begeleid door Jan Burgmeijer, projectleider Stichting Fietsmaatjes, bij het opzetten van deze nieuwe stichting. Er wordt gebruik gemaakt van een bestaand concept.

Bent u sociaal betrokken en goed in netwerken, en vindt u het leuk om mee te denken in de beginfase van de nieuwe stichting Fietsmaatjes Hillegom-Lisse? Neem dan contact op Ingrid van der Ploeg van WelzijnsKompas, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag op 0252 757100 tussen 09.00 – 12.30 uur of via i.vanderploeg@welzijnskompas.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: