°C
maandag 15 juli 2024

Voorjaarsactie bij Basketbal Vereniging

Hillegom – Basketbal Vereniging Hillegom ’85 is op zoek naar sportieve 18-plussers die zin hebben om (te leren) basketballen. Kom 3x gratis meetrainen en als je je inschrijft, dan hoef je pas vanaf volgend seizoen contributie te betalen (dus 2 maanden gratis sporten!).

Wat bieden wij: training op woensdagavond van 19-20.30 in De Vosse om basketbal technieken en termen aan te leren of op te frissen. En natuurlijk een boel gezelligheid en het sportieve clubgevoel! Wij zijn een vereniging die het basketbal in Hillegom weer wil laten groeien en naar een hoger niveau wil tillen. Hoe leuk is het als we samen onze vereniging beter, leuker, groter en nog sportiever kunnen maken!?

Dus kom je…kijken, helpen of doen? Vraag dan even naar Richard, Mustafa of Muriël! Of stuur een berichtje voor meer info (secretariaat@bvhillegom85.nl). We heten je in ieder geval alvast van harte welkom!

Aankomende evenementen

Lees ook: