°C
dinsdag 16 juli 2024

Verhalentafel over het Hillegom van toen

Hillegom – Schuif aan bij de Verhalentafel waar u met andere deelnemers verhalen en foto’s uitwisselt over het leven van toen in Hillegom. Van 27 maart tot en met 29 mei worden wekelijks op alle dinsdagen onder leiding van Sybil van Dam verhalen opgehaald en anekdotes verteld. De ontmoetingen vinden plaats van 10:00 – 12:00 uur in de Bibliotheek Hillegom aan de Sportlaan 1 in Hillegom. De toegang is gratis. Het is niet nodig u van tevoren aan te melden. Deze bijeenkomsten zijn voor mensen van 55 jaar en ouder.

Na al vele succesvolle verhalentafels, nu ook in onze vestiging in Hillegom. Tien weken lang op dinsdagochtend organiseren we een gezellige verhalentafel, onder leiding van Sybil van Dam.
Gezellige bijeenkomsten waarbij de deelnemers elkaar verhalen vertellen over het alledaagse leven van vroeger in Hillegom. Dit onder het genot van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers.
Het is leuk om oude voorwerpen en foto’s mee te nemen. Ook Sybil zelf neemt soms foto’s en filmbeelden mee om de verhalen weer in herinnering te brengen. Van de wekelijkse bijeenkomsten wordt een leuk verslag gemaakt om later nog weer eens terug te lezen.

Tijdens de eerste bijeenkomst op 27 maart gaan we het onder andere hebben over waar u geboren bent, wat het beroep van uw vader was en of uw moeder ook werkte. Wat uw plaats in het gezin was en hoe u thuis leefde.

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van Fonds 1818.

Dinsdag 27 maart t/m dinsdag 29 mei 2018 | 10:00 – 12:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 in Hillegom

Voor meer informatie: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

 

Aankomende evenementen

Lees ook: