Algemeen debat 14 maart

0
389

Hillegom – Als je nog niet weet op wie je moet stemmen. Dan is dit debat het moment om een goede keuze te maken. Woensdag 14 maart gaan alle Hillegomse partijen met elkaar in debat bij het algemene verkiezingsdebat.

In het Fioretti College Hillegom zullen de lijsttrekkers om 19.30 uur over meerdere stellingen met elkaar in gesprek te gaan. De organisator Hillegom Online heeft aan de Hillegommers gevraagd wat zij belangrijke onderwerpen vinden. Hieruit zijn de vier belangrijkste stellingen gekozen, onder andere bereikbaarheid, centrumplannen en woningbouw. De partijen zullen daarnaast ook hun partijprogramma toelichten in een korte pitch. Is het dan toch nog niet duidelijk, dan kunnen er vanuit het publiek ook nog vragen worden gesteld.

Vanaf 19.00 uur staat de koffie en thee klaar. Om 19:30 uur zal de avond starten. Na afloop is er ook nog een borrel. Drinken is tegen een kleine vergoeding te halen. 

Bereikbaarheid Fioretti
Naast en achter de school kan er met de auto geparkeerd worden. Via de voor- en de achteringang is de school te betreden. Als u met de fiets komt, kunt u bij de hoofdingang in de fietsenstalling uw fiets parkeren. Via de grote trap komt u dan bij de hoofdingang uit.

Lift
Aan de achterkant is er een lift aanwezig. Het is daarom raadzaam om aan de achterkant de auto te parkeren en via de achterkant binnen te komen. Achter de trap bij de achteringang zit de lift. 

Reacties

Reacties