Kindertheater: Beestenboel

0
330

Hillegom – In de dierentuin gebeurt nooit iets? Vergeet het maar! Hilbert heeft namelijk een dierentuin en… Nou ja, hij heeft er nog niet echt eentje, hij WIL heel graag een dierentuin. Alleen heeft hij nog geen dieren.

Maar dat is voor Hilbert geen probleem. Hij kan je namelijk het ene na het andere dierenverhaal vertellen. Van olifantenstront tot een zebra die liever stippen wil. En verhalen kunnen soms net echt zijn. En als onze fantasie dan op hol slaat…‘Beestenboel’ is een goochelshow vol humor en dierenverhalen voor iedereen.

Hilbert Geerling is vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen, winnaar de originaliteitsprijs en onderscheiden met ‘de Gouden NMU Speld’ voor de vernieuwende manier waarop hij goochelen en theater combineert. Daarnaast is Hilbert bekend het AVRO TROS televisieprogramma ‘De Magische Winkel’ waarin hij aan jonge goochelaars trucs uitlegt, die ze vervolgens thuis of op school zelf gaan laten zien.

Op 25 maart om 14.30 is deze kindertheatervoorstelling te zien in De Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16 in Hillegom. Voor reservering kunt u terecht op de website http://beestenboel.scbh.nl. Er zijn ook kaarten verkrijgbaar bij Frank Evers. Ook kunt u op de dag van de voorstelling vanaf 9.30 uur bellen naar nummer 0252- 518869. De toegang is 6,50 voor zowel kinderen als volwassenen.

Na afloop van de voorstelling wordt de lounge geopend, zodat er nog kan worden nagepraat onder het genot van een drankje, terwijl de kinderen hun limonade drinken of vast beginnen aan hun kleurplaat.

Als u ons laat weten dat u met een verjaardagspartijtje komt, dan reserveren we plaatsen en wordt de jarige toegezongen. Mail dan naar kindertheater@scbh.nl.

Reacties

Reacties