°C
zondag 14 juli 2024

NLDoe mee met Tjarda!

Hillegom – Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart organiseert het Oranje Fonds weer de jaarlijkse NLDoet! Iedereen kan bij een plaatselijke organisatie of stichting (er hebben zich al bijna 10.000 klussen aangemeld!) de handen uit de mouwen steken om een dagje vrijwilliger te zijn. Ook bij Scouting Tjarda aan de Oude Weerlaan is dat mogelijk.

Scouting Tjarda is een waterwerk scouting groep, dat houdt in dat zij met de oudere speltakken (Junioren en Zeeverkenners (10-16) en Wilde Vaart (16-18)) in het zomerseizoen met Lelievletten of de Schouw, de Kaag bezeilen. De Bevers (3-6) en de Welpen (7-10) hebben op zaterdag hun opkomst in en rond het clubhuis.

Inmiddels zijn er zo’n 70 jeugdleden actief bij Tjarda. Dat vraagt de nodige begeleiding. En voor die begeleiding zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers. Lijkt het je leuk om op zaterdag actief met jeugd en jongeren bezig te zijn? Vind je het leuk om te zeilen? Spreekt de Scouting gedachte jou ook aan? Kom dan eens langs op zaterdag. Op 10 maart kan dat tijdens onze NLDoet! klusdag. Tussen 10.00 en 14.00 uur gaan we klimop haagjes plaatsen rond ons clubgebouw. We kunnen daar nog wat handjes extra bij gebruiken.

Op de website van het Oranje Fonds (nldoet.nl/klus/34201) kun je je aanmelden. Op onze Facebook pagina kun je ook meer lezen over onze activiteiten en deze Oranje Klusdag, fb.com/tjardahillegom.

Graag tot ziens bij ons clubhuis aan de Oude Weerlaan 63 in Hillegom.

Aankomende evenementen

Lees ook: