°C
donderdag 25 juli 2024

NL Doet

Hillegom – Op 9 en 10 maart steken duizenden mensen de handen uit de mouwen tijdens NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Stichtingen, (buurt)verenigingen, zorginstellingen zetten hun deuren wagenwijd open voor vrijwilligers die een dag (-deel) willen komen helpen bij het klaren van klussen. Nog steeds maken vele handen licht werk. WelzijnsKompas juicht dit toe!

Klussen Hillegom/Lisse
Dit jaar hebben zich tot nu toe 10 Hillegomse organisaties/verenigingen aangemeld met een klus en in Lisse zijn het 11 organisaties die hulp kunnen gebruiken. Voor een aantal klussen zijn nog vrijwilligers nodig. Kijk op www.nldoet.nl voor welke klussen er nog aangemeld kan worden.

Maar mocht er nog een grote klus liggen bij uw buurt, sportvereniging, dorpstuin etc. Het aanmelden van klussen maar ook het meedoen als groep is nog mogelijk. Verzamel familie, collega’s, leden van de (sport)club of klasgenoten en klaar de klus samen! Een mooie manier om samen wat goeds te doen, en nog gezellig ook. Bij aanmelding van een groep kan de naam van de groep of het logo geplaatst worden. Een gemakkelijke manier om reclame te maken voor uw bedrijf, sportvereniging, school of serviceclub.

NLdoet; doet u ook mee?

Aankomende evenementen

Lees ook: