°C
dinsdag 16 juli 2024

Zoek je talent

Hillegom – Elk mens is uniek met zijn eigen kwaliteiten en talenten. Annette Damman, talentcoach voor kinderen (en volwassenen) gaat op woensdag 7 maart samen met kinderen op zoek naar hun talenten. Zo worden ze zich bewust van hun eigen kwaliteiten en nemen hun veerkracht en zelfvertrouwen toe. Tussen 14:00 – 17:00 uur ben je welkom in de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 te Hillegom. Van tevoren aanmelden is noodzakelijk. Meld je aan via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl voor een gratis talentinterview van een half uur.

“Wat ben ik goed in veel dingen en wat kan ik al veel!”

“Waar word je blij van, wat vind je fijn om te doen?” De vrouw schrijft dat, wat het kind vertelt, op een blad papier; het lijkt op een woordspin en het ziet er prachtig uit, in allerlei kleuren. De naam van het kind staat in het midden en daaromheen komen de woorden en zinnen waar het kind van gaat stralen. Het kind mag de talentkaartjes uit gaan zoeken op de tafel: welke past er bij hem of haar? Ook die worden opgeschreven. Aan het eind van het gesprek krijgt het kind het blad mee. Je ziet hoe blij het kind ermee is en het koestert. Al die fijne dingen waar ze over gepraat hebben….”Wat ben ik goed in veel dingen en wat kan ik al veel!” Dat blije van het gesprek en het gevoel van eigenwaarde, waar het kind mee wegloopt, geeft veerkracht en zelfvertrouwen. Dat kan het verschil maken tussen geloof in jezelf en verlies van zelfvertrouwen.

Annette Damman
Als talentcoach begeleidt Annette in haar praktijk Licht-op-Talent kinderen (en volwassenen) vanuit hun eigen kwaliteiten. Vaak is het nodig om daar meer bewust van te worden. Een talentinterview is daar heel geschikt voor en is vaak de start van een kortdurend traject.  

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Woensdag 7 maart | 14:00 – 17:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 in Hillegom

Aankomende evenementen

Lees ook: