°C
donderdag 25 juli 2024

Tips voor je belastingaangifte

Hillegom – Vanaf maart kun je weer aangifte doen voor de inkomstenbelasting. Wat is er dit jaar anders dan vorig jaar, waar moet je op letten en hoe kun je gebruikmaken van aftrek van kosten? Kom voor hulp, tips en trucs naar de informatiebijeenkomst belastingaangifte in de Bibliotheek Hillegom. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 26 februari van 19:30 – 21:30 uur en is gratis.

Binnenkort moet de jaarlijkse belastingaangifte weer door miljoenen Nederlanders ingevuld en ingediend worden bij de Belastingdienst. Het invullen van de aangifte inkomstenbelasting is niet voor iedereen even gemakkelijk. Het is natuurlijk een vereiste de aangifte juist in te vullen, maar ook is het van belang om geen aftrekposten te vergeten.

Welke gegevens heb je nodig, ben je verplicht om aangifte inkomstenbelasting in te dienen, waar kun je hulp krijgen en waar moet je op letten, staan centraal in deze bijeenkomst.
Heb je recht op landelijke toeslagen en wat heeft het voor gevolgen wanneer je de aangifte inkomstenbelasting niet invult? Vanaf 1 januari 2018 zijn enkele regelingen veranderd. Dit kan gevolgen hebben voor de belasting die je moet betalen of momenteel terugkrijgt. In de informatiebijeenkomst krijg je tips en trucs en word je voorbereid op de veranderingen in wet- en regelgeving. De aanwezige expert Bas van de Reep vertelt je hier alles over.

Maandag 26 februari | 19:30 – 21:30 uur | Gratis

de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1, Hillegom

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: