°C
dinsdag 16 juli 2024

Kindertheater Reismuis

Hillegom – Muis Dingeman reist met vrouw en kinderen de wereld rond, in hun gezellige nestje achter het nummerbord van een toeristenbus. Ze zijn heel gelukkig. Tot hij, door stom toeval, in Dover de boot mist en zijn familie in de mist ziet wegvaren.

Gelukkig krijgt hij hulp van papegaaiduiker Alky, van de Antilliaanse Jan-van-gent Wesley, van wel honderd Chinese visjes, van de Turkse ezel Gelan en van nog vele andere bijzondere en vaak onverstaanbare dieren. Reismuis gaat over vreemde talen, andere culturen en grappige gewoontes.

Drents JeugdTheater Garage TDI vertelt, speelt en danst Grote Verhalen voor kleine mensen. Verrassend interactief, liefdevol, met humor, met lijf en leden, met oude en nieuwe media.

Op 28 februari om 14.30 is deze kindertheatervoorstelling te zien in De Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16 in Hillegom. Voor reservering kunt u terecht op de website reismuis.scbh.nl. Er zijn ook kaarten verkrijgbaar bij Frank Evers. Ook kunt u op de dag van de voorstelling vanaf 9.30 uur bellen naar nummer 0252- 518869. De toegang is 6,50 voor zowel kinderen als volwassenen.

Na afloop van de voorstelling wordt de lounge geopend, zodat er nog kan worden nagepraat onder het genot van een drankje, terwijl de kinderen hun limonade drinken of vast beginnen aan hun kleurplaat.

Als u ons laat weten dat u met een verjaardagspartijtje komt, dan reserveren we plaatsen en wordt de jarige toegezongen. Mail dan naar kindertheater@scbh.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: