°C
zondag 14 juli 2024

Kindertheater Boter, Kaas en Eieren

Hillegom – De Mannetjes Kruis en Mol hebben hun vaders boerderij overgenomen. Een (kalfje) kolfje naar hun hand! Op muzikale wijze houden zij zich bezig met de geluiden van boerderijdieren, het mestprobleem, de smaak van spruitjes en komkommer en de boerenklompendans. Er is een tamelijk verwaande kip die geen eieren kan leggen, een varken zonder vriendjes, een gekke-koeienorkest en nog veel meer!

Meneer Kruis (Mark Söhngen) en Meneer Mol (Mart Heijmans) verzorgen samen al sinds 1980 kindervoorstellingen, In hun programma komen kinderen op speelse wijze in aanraking met diverse muziekstijlen, een veelvoud aan instrumenten, geluiden, ritme, zang en beweging. Ze kunnen meedoen, meezingen, dansen, ritme-instrumenten bespelen of gewoon ademloos kijken en genieten van geïllustreerde muziek.

Op 18 februari om 14.30 is deze kindertheatervoorstelling te zien in De Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16 in Hillegom. Voor reservering kunt u terecht op de website www.scbh.nl. Er zijn ook kaarten verkrijgbaar bij Frank Evers. Ook kunt u op de dag van de voorstelling vanaf 9.30 uur bellen naar nummer 0252- 518869. De toegang is 6,50 voor zowel kinderen als volwassenen.

Na afloop van de voorstelling wordt de lounge geopend, zodat er nog kan worden nagepraat onder het genot van een drankje, terwijl de kinderen hun limonade drinken of vast beginnen aan hun kleurplaat.

Als u ons laat weten dat u met een verjaardagspartijtje komt, dan reserveren we plaatsen en wordt de jarige toegezongen. Mail naar kindertheater@scbh.nl of kijk op de website www.scbh.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: