Verrijk je Buurt

1 min leestijd

Hillegom – Fonds 1818 bestaat 200 jaar en dat wordt samen gevierd met de inwoners van Hillegom en omgeving. In het kader van het jubileum wordt op 19 februari 2018 het ‘Verrijk je Buurt Inspiratiecafé’ georganiseerd in `t Pluspunt.

Fonds1818 en WelzijnsKompas gaan op zoek naar inwoners van Hillegom met een goed idee voor de buurt waar zij wonen. Iedereen die iets bijzonders, nuttigs of leuks voor zijn directe leefomgeving wilt doen is van harte welkom op maandag 19 februari in `t Pluspunt.

Inwoners van Hillegom kunnen direct met hun buurtidee aan de slag. Ideeën worden omgezet in een plan en alles wat een straat of buurt een beetje beter of gezellig maakt, komt in aanmerking voor een fondsenaanvraag van maximaal € 3000,-.

Er worden leuke brainstormsessies en mini-workshops georganiseerd, je kunt speeddaten met en vragen stellen aan Fonds 1818-adviseurs en er is aandacht voor succesvolle voorbeelden van andere buurtinitiatieven. Daarnaast worden er goodiebags met handige hulpmiddelen uitgedeeld en is de mogelijkheid er om met Fonds1818 of WelzijnsKompas een vervolgafspraak te maken.

’t Pluspunt aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom is vanaf 19.30 uur geopend. Het inspiratiecafé begint om 20.00 uur tot circa 21.30 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. De avond wordt afgesloten met een drankje.

Voor vragen en informatie kan contact opgenomen worden met Dionne Scheepmaker, buurtwerker WelzijnsKompas 06 – 45331545 of d.scheepmaker@welzijnskompas.nl