°C
zaterdag 13 juli 2024

SeniorWeb ‘blik in de toekomst’

Hillegom – Op 7 februari organiseert SeniorWeb een themaochtend waarin een ‘blik in de toekomst wordt geworpen’. Gastheer Fred Brandwijk vertelt geïnteresseerde deelnemers van 10:00 uur tot 12:00 uur alles over het gebruik van android, smartphones en tablets. Deze keer wordt er een kijkje genomen in de wereld van de Virtual Reality en Google Earth. Erg interessante onderwerpen!

Elke woensdagochtend staat SeniorWeb van 10:00 uur tot 12:00 uur voor alle inwoners van Hillegom klaar tijdens de computerinstuif. Tijdens deze ochtenden is iedereen welkom voor advies over het veilig gebruik van smartphones, tablets en laptops. Zij organiseren vanuit ‘t Pluspunt als zeer professionele en gedreven vrijwilligersgroep de computerinstuif, maar ook themaochtenden.

Kom een kijkje nemen bij SeniorWeb in ’t Pluspunt, Henri Dunantplein 28 Hillegom. WelzijnsKompas en SeniorWeb heten iedereen van harte welkom in `t Pluspunt!

Bij vragen en/of opmerkingen, graag contact opnemen met Dionne Scheepmaker (buurtwerker WelzijnsKompas). d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06 – 453 315 45

Aankomende evenementen

Lees ook: