°C
dinsdag 23 juli 2024

Wethouder Fred van Trigt opent Total Move

Hillegom – Dansstudio Sonja, gevestigd op de Menneweg in Sassenheim, opent een tweede locatie aan het Henri Dunantplein 20 in Hillegom: Total Move. Deze nieuwe locatie zal op zondag 4 februari om 13.00 uur officieel worden geopend door de Hillegomse wethouder van Sportzaken Fred van Trigt.

Al vijftien jaar is dansstudio Sonja een bekend begrip in Sassenheim en omstreken. Nu de dansstudio gaat uitbreiden is ook de naam veranderd in TOTAL MOVE, een naam die beter past bij het huidige aanbod. Je kunt er lessen klassiek ballet, hiphop, modern, tap, musical, breakdance, diverse sport, yoga en vele andere stijlen volgen voor de jeugd en volwassenen. Een gepassioneerd team staat klaar om ook Hillegom te laten genieten van de top lessen die zij geven bij TOTAL MOVE. Zondag 4 februari houdt TOTAL MOVE een open dag. Deze dag worden workshops gegeven waar liefhebbers gratis aan deel kunnen nemen en er zullen diverse optredens worden gegeven. Alle lessen zullen aan bod komen. Het rooster van de open dag is te vinden op www.totalmove.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: