°C
zondag 14 juli 2024

Voorleesvoorstelling door Wapperkids

Hillegom – De Wapperkids komen voor BoekStart – lezen met je baby – naar de Bibliotheek Hillegom. Op dinsdag 6 februari lezen ze van 10:30 – 11:15 uur voor met gebaren. Ze hebben heel veel boekjes bij zich. Baby’s, peuters en ouders mogen lekker meedoen! De voorstelling vindt plaats in de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 in Hillegom. Het voorlezen is gratis bij te wonen, maar reserveer wel een kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl, want het aantal plekken is beperkt. Al om 10:00 uur ben je van harte welkom voor het maandelijkse Mamacafé. Hiervoor hoef je niet te reserveren.

Mamacafé
Elke eerste dinsdag van de maand is er in de Bibliotheek Hillegom het Mamacafé; dé ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders (en vaders) van jonge kinderen, waarbij ook de baby’s en peuters van harte welkom zijn.

Onder het genot van een kop koffie spreken we met elkaar over onze kinderen, over opvoedvragen en maandelijks wordt een toepasselijk thema gekozen dat door een deskundige nader wordt toegelicht. Deze ochtenden worden georganiseerd i.s.m. het CJG.

De voorstelling van Wapperkids wordt door de Bibliotheek georganiseerd in aansluiting op de Nationale Voorleesdagen.

Meer informatie via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl, BoekStart en Wapperkids.

Dinsdag 6 februari | Mamacafé: 10:00 – 12:00 uur; Wapperkids: 10:30 – 11:15 uur | Gratis, de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 | Baby’s, peuters en hun ouders

Aankomende evenementen

Lees ook: