°C
zaterdag 13 juli 2024

Grootse optocht & Disco Inferno tijdens Zilkse carnaval

Hillegom – Met vele prachtige en te gekke carnavalswagens, diverse loopgroepen en enkelingen wordt Zondag 11 februari om 13.11 de carnavalsoptocht van de Duinknijnen gehouden. De vele wagens worden vanaf 12.00 uur opgesteld op de Zilkerduinweg vanwaar de optocht om 13.11 bij de school in de Beukenlaan start. Groepen, paren en enkelingen worden ingevoegd vanaf de parallelweg Zilkerduinweg. Naar verwacht zal de optocht weer net zo een groot feest worden als vorig jaar. Vele inschrijvingen zijn al binnen en na de optocht wordt het feest in de Duinpan voortgezet met onder andere de prijsuitreiking. Nieuw dit jaar is dat het feest in zowel de grote zaal als het bruin café het Albert Kuipie tot 21.00 uur zal duren. Reden genoeg om heerlijk mee te doen en zondag 11 februari het carnavalfeest te vieren bij de Duinknijnen in De Zilk. Inschrijven voor de optocht kan via www.duinknijnen.nl en ook voor de vele kijkers geldt dat De Zilk centrum om 12.00 uur dicht gaat voor auto’s. Parkeren is mogelijk op meerdere bekende plaatsen.    

Disco Inferno
Bij de Duinknijnen wordt het gehele carnaval volop feest gevierd, zo is er op vrijdag het bekende 16+ Ball, op zaterdag het Ball Masque, zondag de grootste optocht en maandagavond Disco Inferno. Deze avond gaan de Duinknijnen terug naar de tijd van Boule 7. De Duinpan wordt omgetoverd tot heuse discotheek en Berthil van Wijk de bekende DJ zal hoogstpersoonlijk komen draaien. Vele zullen uit hun dak gaan op de bekende Disco krakers van The Trammps, The Beegees, Donna Summer en nog veel meer van deze jaren ’70 en ’80 kanjers. Kaarten voor deze avond en de andere avonden zijn te koop via www.duinknijnen.nl en in de voorverkoop in de Duinpan. Meer informatie vindt men op www.duinknijnen.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: